Partners

Producten kun je bestellen via de webshop van de coach, voor meer info contacteer ons! KLIK opWebshop

Coaches

Zoek hier een coach die jouw sportieve doelen kan bereiken. Na het zoeken van een coach kun je bekijken welke formules en prijzen deze hanteren. Vind hier een coach in de buurt die jou conditie een boost kan geven!

De Coaches

Elk sportief doel jij als sporter (of niet sporter) ook hebt, wij gaan er alles aan doen om samen met jou het doel te bereiken!

Bekijk wie onze coaches zijn en wat hun specialiteiten zijn. Onder de coaches vind je een overzichtsplan waar de coaches zich bevinden.

Brecht Gravensteyn

FuseAction

Een passie die hij wil delen met iedereen. Sportieve of onsportieve mensen, iedereen kan en mag sporten op zijn niveau, Brecht zijn doel is dan ook iedereen begeleiden op hun niveau. Met de bachelor LO opleiding en de vele cursussen heeft hij een grote bagage om mensen op een verantwoorde manier te kunnen begeleiden. Daarnaast is hij actief in verschillende sporten, triatlon is er eentje van. Als er een wil is, is alles mogelijk! Begeleiding mogelijk voor: Triatlon / cross triatlon (xterra) Triatlon zwemmen Fietsen / wielrennen / MTB / Cross Lopen (vooral recreanten: start to run,5,10,20,...km)

Julie Van De Velde

FuseAction

Met haar verleden als Belgische topper in de atletiek en haar huidige carrière als wielrenster bij Lotto Soudal Ladies hebben het lopen en het wielrennen geen geheimen meer voor haar. Bovendien draagt zij als kinesitherapeute een brede ontwikkeling, blessurepreventie en techniektraining hoog in het vaandel. Ze is erg geïnteresseerd in inspanningsfysiologie en maakte haar thesis in Bakala Academy binnen dit domein. Begeleiding mogelijk voor: Lopen (alle afstanden, alle niveau's) Fietsen / Wielrennen / MTB / Cross

Dieter en Bart

En Danseuse

Partner coaches:
Bart en Dieter Recreatief of competitief, wij zijn het persoonlijke alternatief! Het begint vaak met volle moed en enthousiasme. Stevige spieren, een maatje kleiner of een loopwedstrijd uitlopen. Er is een doel maar het leuk vinden is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als je het op je eentje moet klaren. Samen zorgen we dat je doel bereikt wordt, met een glimlach en zonder blessures.

Anton Hollevoet

Anton Cycling

Partner coaches:
Anton Hollevoet 24 jaar, gepassioneerd en bezeten door wielrennen. Op zoek naar de meest efficiënte manier om sterker te worden.
~ It never gets easier, you only get stronger ~

Jasper Lefevre

Bike High

Sportieve vrijheid. Gezond & verantwoord sporten met jouw personal bike coach. Vanuit mijn ervaring in de competitie en het kennismaken met ’s werelds beste fietsbestemmingen kan ik een professioneel totaalconcept aanbieden waarin fitheid en avontuur centraal staan.

Alessandro Mastragostino

Zenith Sportcoaching

Zenith Sportcoaching biedt sporters van ongeacht welk niveau een platform aan waar je terecht kan voor professionele begeleiding van je sport/hobby. Gezond, veilig en opbouwend werken naar een bepaalde doelstelling staan hierbij centraal. Klant is koning bij Zenith Sportcoaching. In functie van uw eigen doelstellingen en mogelijkheden kunt u kiezen voor één van de aangeboden diensten.

Wannes Van Driessche

FuseAction

Ik ben Wannes en ben sinds 2017 afgestudeerd als ergotherapeut. Een gekke keuze misschien als personal trainer? Toch niet! Ik deed 8 jaar competitie wielrennen en leerde zo alle aspecten rond training, hoe plan je deze in, hoe pak je dit aan welke impact heeft dit op je welzijn kennen. Dit gecombineerd met mijn opleiding ergotherapie waar ik leerde hoe je vanuit een empowerende visie, doelgericht te werk gaat en streeft naar het grootste potentie in de persoon geeft een lekkere cocktail van passie, plezier, realiteit en ... Klik hier om meer te weten over coach Wannes
Begeleiding mogelijk voor:
Wielrennen, triatlon, ironman

Sven schoutteten

FuseAction

Bij Sven kan je terecht voor een persoonlijke begeleiding op maat. Hij werkt individuele trainings- en voedingsschema’s uit voor sporters uit verschillende sporttakken en hij geeft ook core stabilitysessies en massages.
Hij is jarenlang actief geweest als wielrenner, heeft een jarenlange ervaring in sportverzorging bij professionele wielerploegen en ‘ademt’ gewoon sport. Momenteel is hij actief in fitness, duursport en tennis. Naast een bachelor diploma LO heeft hij zich onder meer bijgeschoold in ..... Klik hier om meer te weten over coach sven
Begeleiding mogelijk voor:
Wielrennen, fitness, tennis

Tom Fourneau

Unlocked Sport Coaching

Ik ben Tom Fourneau, masterstudent Geneeskunde aan de Universiteit van Gent. Al jaren ben ik zelf een gepassioneerd sporter. Vanuit de passie voor de sport, heb ik me verder verdiept in sportgeneeskunde en trainingsmethodiek. Deze wetenschappelijke basis, gebruik ik nu ook om andere atleten op weg te zetten in het behalen van hun doelen.
Begeleiding mogelijk voor:
Triatlon en lopen

Review - Onze sporters


Juli 2018: Op straat lopen is toch maar saai. Ik zoek naar alternatieven voor een klassieke marathon, en kom op de North C Trail 50km uit. 50km door de duinen en over het strand ploeteren: OK, dat wil ik wel bereiken!
September 2018: Ik loop wel geregeld, maar ik merk dat ik niet goed weet waar ik mee bezig ben. Train ik wel goed? Wat zijn eigenlijk mijn aerobe en anaerobe drempels? Wanneer moet ik trainen op lang en traag lopen en wanneer op hard lopen? Ik heb meer informatie nodig over mezelf en over hoe ik moet trainen om aan de 50km te geraken.
Ik contacteer.... klik hier om het volledige verhaal te horen van Christopher

Christopher Peirs

Coach Brecht - maanbegeleiding lopen/marathon

Review - Onze sporters


Na een paar jaar geen sport te beoefenen had ik mij een nieuw sportief doel vooropgesteld. Ik zou een fiets kopen, 1,5 jaar hard trainen en de volledige ronde van vlaanderen cyclo ‘19 rijden. In januari ‘19 had ik na maanden hard trainen nog niet de progressie gemaakt die ik had verwacht. Ik begon ongerust te worden indien m’n doel wel realistisch was en heb contact gezocht met Coach Brecht van FuseAction. Bleek dat ik zowat alles van voeding tot intensiteit van de trainingen verkeerd aanpakte. Na een professionele lactaattest kende ik mij trainingszones en voorzag Brecht mij wekelijks via een gebruiksvriendelijke app van een aangepast trainingsschema. Hij was ook steeds beschikbaar en flexibel voor aanpassingen in mijn agenda. In die laatste weken onder begeleiding van Brecht heb ik meer vooruitgang geboekt dan het volledige jaar ervoor, en ben ik in mn doel geslaagd. Een echte aanrader voor wie iets gecontroleerder wil trainen tegen een schappelijke prijs!

Sven Tremmerie

Coach Brecht - maanbegeleiding Ronde van Vlaanderen

Review - Onze sporters


Ik kan Brecht altijd bereiken, iets vragen en hij houdt rekening in de trainingen met eventuele andere plannen die ik heb of kan hebben. Daarnaast heb ik heelwat vooruit gemaakt dit jaar en ik ben ook veel constanter gaan presteren op wedstrijden dan vorig jaar waarvoor Dank! 23ste op wk sprint en 40ste op wk kwart triatlon!

Joris Aerden

Triatlonclub Lummen ---

Coach Brecht - weekbegeleiding traitlon

Review - Onze sporters


Dikke aanrader! Elke week persoonlijk trainingsschema & snelle feedback na trainingen of als ik vragen had.

Jeffrey Ovaere

---

Coach Tom Fourneau

Review - Onze sporters


Als recreatief triatleet met een groot doel is het gemakkelijk om je schema's te volgen. Je volgt ook continu op en past steeds het trainingsschema aan wanneer ik een training niet kon doen. Die aanpassingen aan het schema gebeurden supersnel. Er was veel variatie in je trainingen en dat maakt het trainen veel aangenamer. Kortom een heel goeie samenwerking!

Xavier Muchery

EFC-ITC ---

Coach Brecht - weekbegeleiding triatlon

techniek begeleiding "zwemmen"

Review - Onze sporters


Tom heeft mij begeleid voor de halve marathon van Gent. Ik was enorm tevreden van de persoonlijke en afwisselende trainingsschema’s. Ik vond het ook een pluspunt dat ik na het lopen de training kon bespreken met Tom. De aangenaamste verrassing was de dag voor de halve marathon een telefoontje krijgen met nog wat voeding- en looptips.

Britt Vermeulen

---

Coach Tom Fourneau

Review - Onze sporters


Dankzij FuseAction ben ik de afgelopen maand enorm geevolueerd in mijn sportprestaties. De begeleiding voor mij is op lange afstand, maar het contact is regelmatig en zeer duidelijk. Ik geloof dat ik mijn doelen voor komend jaar zal bereiken #everestingrun

Axel Mortier

Coach Brecht - maandgeleiding lopen -> Everestingrun

Review - Onze sporters


Super tevreden van de persoonlijke begeleiding & trainingsschema’s.

Simon Vansteenkiste

---

Coach Tom Fourneau