Coaching is een samenwerking

Ons doel is om iedereen op een betaalbare, verantwoorde en wetenschappelijke manier te laten sporten, daarom heb je keuze tussen verschillende formules zodat ieders wens vervuld wordt.

Team FuseAction

Ons team bestaat uit verschillende coaches die elkaar aanvullen en de sporters tot hun hoogste niveau willen brengen.

Coach Brecht

Meer info


Coach Brecht, oprichter van FuseAction.
Ik wil mijn passie delen met iedereen. Sportieve of minder sportieve mensen, iedereen kan en mag sporten op zijn of haar niveau. Het is mijn doel iedereen te begeleiden op het gewenste niveau. Met mijn bachelordiploma LO en de vele cursussen die ik volgde, beschik ik over een grote bagage om mensen op een verantwoorde manier te kunnen begeleiden. Daarnaast ben ik zelf actief in verschillende sporten, waaronder triatlon.

Coach Witze

Meer info

Witze Vanhoutte, 27 jaar en zelf al meer dan tien jaar een fervent triatleet bij EFC-ITC en nu Trident. Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden bij het behalen van jullie doelstellingen!
In 2016 studeerde ik af aan de KULeuven als master in de kinesitherapie & revalidatiewetenschappen. Tot op heden werkte ik al op verschillende locaties: enkele zelfstandige kinesitherapiepraktijken, op de sportrevalidatie in AZ Groeninge in Kortrijk en bij Energy Lab als certified coach. Ik heb al heel wat mensen begeleid naar het voltooien van hun eerste triatlon, maar ook meer ervaren atleten geholpen bij het scherpstellen van hun persoonlijke records.
Tot snel!

Vrij te soliciteren


We zijn steeds aan het uitbreiden en zijn steeds opzoek naar coaches

Hoe gaan wij te werk

Bekijk het filmpje:

Lange termijn
"Sleutel tot succes"

Hieronder zie je de mogelijkheden om zelf je pakket samen te stellen en te werken aan jouw noden.
Contacteer ons zeker! De atleet staat centraal en begeleidingspakketten worden op maat gemaakt, hieronder vind je enkele richtlijnen en concepten.
Heb je een keuze kunnen maken? Vul dan het intakeformulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk. Intak formulier----

Stap 0 - Online individueel trainingsschema

Op zoek naar een schema of eerder naar een-op-eenbegeleiding?

Geen schema


Geen schema nodig maar wel begeleiding tijdens de trainingen? Ga dan verder naar stap 4 of 5

Online individueel trainingsschema


Ben je op zoek naar een trainingsschema dat gemaakt is op jouw maat, of heb je iemand nodig die je begeleidt naar je sportieve doelstellingen? Ga naar stap 1.

Stap 1 - Online individueel trainingsschema

Ben je een fietser, loper, zwemmer of doe je deze drie sporten allemaal in een week? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Unisport online individueel trainingsschema


Voor lopers, fietsers of zwemmers


Basis bedrag 50 euro/maand

Multisport online individueel trainingsschema


Voor triatleten, duatleten, swimrunners, ...


Basis bedrag 57 euro/maand

“Self-coached athlete” (je maakt als sporter zelf je schema)

Meer info


Ben je zelf in staat schema’s uit te werken en te plannen, maar mis je iemand die je met de neus op de feiten drukt? Zoek je af en toe toch nog wat advies? Dan is dit de optie voor jou. Via een maandelijks gesprek krijg je advies en kun je zo jouw schema optimaliseren.

Stap 2 - Online begeleiding

We hebben verschillende mogelijkheden voor begeleiding, afhankelijk van de noden van de sporter. Binnen de begeleiding zijn een aantal opties beschikbaar die de ondersteuning kunnen optimaliseren. Die kunnen telkens bovenop de bestaande begeleiding aangevraagd worden.

Maandelijks contact

Meer info


Geef structuur aan je trainingen. Via een maandelijks gesprek vraag en krijg je feedback op je schema. Aan de hand van de feedback wordt het schema aangepast.

Wekelijks contact

Meer info


Dit is een optie is voor sporters die een optimale begeleiding willen. Op deze manier kun je een band opbouwen met je coach, zodat bijsturen van het schema vlot en op een intuïtieve manier kan gebeuren. Zo kun je optimaal presteren en je vooropgestelde doelen behalen. Ook sporters die een variabele agenda hebben kunnen hierbij een extra motivatie vinden.

Enkel schema

Meer info


Ben je een sporter die zichzelf kan motiveren en controleren, maar wil je een optimaal uitgewerkt schema dat je naar je doel brengt? Laat dan onze coach een schema voor jou maken.

Stap 3 - Samenwerkingstermijn

Samenwerken op lange termijn is succesvol. Hoe langer een coach met iemand kan samenwerken, hoe beter die de persoon kan leren kennen en hoe beter het schema afgesteld zal worden op de sporter. In dat opzicht raden we sterk aan om op lange termijn samen te werken met je coach en geven we bij langere samenwerkingen een korting per maand. Samenwerkingen beginnen vanaf drie maanden.

Let op: betalingen gebeuren steeds aan de start van een samenwerking, spreiding is bespreekbaar.

Samenwerking van drie maanden of meer

Meer info


Vanaf drie maanden kan er een samenwerking zijn.

Samenwerking van zes maanden of meer

Meer info


Vanaf zes maanden komt de begeleiding echt tot zijn recht. Dit zorgt voor een boost van jouw conditie, een optimalere samenwerking en we kunnen jouw noden nog beter in kaart brengen.

Samenwerking van twaalf maanden of meer

Meer info


In deze fase ontstaat een optimale samenwerking tussen sporter en coach. De noden van de sporter komen nu werkelijk naar boven waardoor de coach er beter op kan inspelen. Voor een begeleiding die langer duurt dan een jaar, kun je ons uiteraard ook contacteren.

Stap 4 - Testen

Elke begeleiding start met een uitgebreide test om jouw persoonlijke trainingszones te bepalen en de schema’s te optimaliseren. Wij maken gebruik van verschillende testen omdat niet elke sporter gelijk is. Door middel van verschillende testen, die je om de paar maanden kunt herhalen, kun je ook je conditie meten en je vooruitgang bijhouden. Sporters die zichzelf trainen of door andere coaches getraind worden, kunnen bij ons terecht om een van onderstaande tests af te leggen.

Powerprofile test

Meer info


Bij deze test wordt onderzocht welk type renner je bent. Zo kunnen trainingen precies afgesteld worden op wat je nodig hebt en kunnen juiste trainingszones gegeven worden om een optimaal schema te kunnen opstellen.

Lactaattest lopen

Meer info


Als sporter is het belangrijk om in de juiste trainingszones te trainen. Ook naar events/wedstrijden toe is dat noodzakelijk, om energie te spreiden.

Lactaattest Fietsen

Meer info


Als sporter is het belangrijk om in de juiste trainingszones te trainen. Ook naar events/wedstrijden toe is dit noodzakelijk om energie te spreiden.

Testen duatlon/triatlon

Meer info


Als duatleet/triatleet beoefen je meerdere sporten, dus het is belangrijk dat je in alle sporten de juiste zones gebruikt. Dit onderdeel bestaat dan ook uit een pakket aan testen om alle sporten optimaal in beeld te brengen.

Andere testen

Meer info


Iedereen heeft andere doelen, testen worden op maat uitgevoerd. Zwemtesten zijn ook mogelijk

Stap 5 - Begeleiding individueel optimaliseren

Iedere sporter heeft zijn eigen sterktes en werkpunten, daarom bieden wij tal van mogelijkheden aan om de begeleiding individueel te optimaliseren. Alles is mogelijk, ook eigen input.
Sporters die door zichzelf of door andere coaches getraind worden, kunnen bij ons terecht voor extra begeleiding.

Online techniekbegeleiding

Meer info


Techniek verbeteren in het lopen, fietsen, zwemmen of core stability oefeningen, maar beperkt in tijd? Bij ons heb je de mogelijkheid om filmpjes van je techniek naar de coach door te sturen voor analyse en feedback.

Een-op-eenbegeleiding

Meer info


De coach traint je in het fietsen of lopen. Tijdens deze training helpt de coach je om je techniek te verbeteren en zorgt hij ervoor dat je efficiënter beweegt waardoor je sneller en economischer kan bewegen. Op die manier zul je gemakkelijker je doelen bereiken.

Techniektraining zwemmen

Meer info


We willen je techniek verbeteren zodat je een betere prestatie kunt neerzetten. Op deze manier ga je efficiënter door het water bewegen.

Voedingsadvies bovenop schema

Meer info


Voeding moet afgesteld worden op je trainingen. Ons doel is dat de sporter na verloop van tijd zelf kan inzien wat hij/zij kan eten voor, tijdens en na de trainingen. Het is dus een leercurve die zich uitspreidt over verschillende maanden.

Powermeter bovenop schema

Meer info


Zorg voor een optimale begeleiding! Gebruik van een powermeter bij hetlopen en fietsen kan ervoor zorgen dat er gerichter en juister getraind wordt. Tijdens wedstrijden heeft het het voordeel dat je een target hebt waardoor je je niet opblaast en een optimale tijd neerzet.

Uitgebreid event/raceplan

Meer info


Hier bekijken we alle informatie van de sporter en gaan we deze data gebruiken om een raceplan op te stellen.

Adviesgesprek (online)

Meer info


Heb je vragen over je sport, je plan, voeding, trainingsschema, materiaal … dan kun je die stellen tijdens een gesprek. Als je begeleid wordt, zit dit vaak in de begeleiding en hoef je niet extra te betalen.

TrainingPeaks premium

Meer info


TrainingsPeaks is inbegrepen in sommige van onze formules. Als dat niet zo is, kun je het ook bijbestellen. Voor meer informatie over het programma: zie TrainingsPeaks.

Begeleiding op wedstrijddag

Meer info


Bij begeleiding op de dag van de wedstrijd gaat de coach mee tijdens de wedstrijddag. Hij zorgt ervoor dat je je nergens anders mee moet bezighouden dan met het sporten zelf. Alles wordt voor jou geregeld, jouw focus kan onverdeeld op de wedstrijd liggen. Tijdens de wedstrijd kan de coach ook tussentijden doorgeven.

extra (kine, bike fitting,...)

Meer info


Wij werken samen met verschillende partners waarmee we een goeie communicatie hebben en die de sporter tot ‘the next level’ kunnen brengen.

Partners

Producten kun je bestellen via de webshop van de coach, voor meer info contacteer ons! KLIK opWebshop