-- Missie --

De fysieke en mentale gezondheid van de bevolking en het individu bevorderen, zowel op interne als externe vlakken. Preventie van blessures, overbelasting, stress, burn-outs, ziektes, etc. door het bevorderen van een actieve levensstijl.

-- Visie --

Wij zijn een team gemotiveerde coaches die mensen op een verantwoorde, wetenschappelijke en betaalbare manier begeleiden om hun sportdoel(en) te bereiken.

Een doel is voor iedereen verschillend: de ene persoon wil sporten om een gezond(er) leven te leiden, de andere wil wereldkampioen worden. Wij gebruiken vier waarden die ervoor zorgen dat er een goede samenwerking is met de coach, wat leidt tot het realiseren van de doelen.

-- Waarden --

STRIKT PERSOONLIJK

Iedereen wil iets anders, iedereen kan iets anders, iedereen IS anders! Wij werken zo persoonlijk mogelijk zodat onze sporters met veel motivatie hun doelen kunnen bereiken en daarna de motivatie en goesting om te gaan sporten blijven behouden.


VERTROUWEN

Om een persoonlijke begeleiding te garanderen, kan het nodig zijn gevoelige en persoonlijk info uit te wisselen tussen sporter en coach. De coach is een vertrouwenspersoon en is verplicht om de info die hij krijgt voor zichzelf te houden. Een vertrouwensband is noodzakelijk voor een goede begeleiding, eerlijkheid van coach en sporter is hierbij de sleutel tot succes.

WETENSCHAPPELIJK EN OPENHEID

In ons team hebben we verschillende kwaliteiten, waarbij we als team van elkaars kwaliteiten proberen bij te leren. Dit gaat enkel als de coaches voor elkaar en naar de sporters openstaan, feedback is hierbij belangrijk! Daarnaast hebben alle coaches een wetenschappelijke achtergrond. Ook onze inspanningstesten zijn gebaseerd op wetenschappelijke feitelijkheden. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat we sporters naar een nog hoger niveau kunnen tillen

LANGE TERMIJN IS SLEUTEL TOT SUCCES

Als mens gezonder worden doe je niet van vandaag op morgen. Wij zitten samen rond de tafel om te kijken wat de doelstellingen van de sporters zijn, we bekijken of deze haalbaar zijn en passen deze eventueel aan. Zo heeft de sporter een doel dat bereikbaar en uitdagend genoeg is. Deze (hoofd)doelstelling ligt minimum twaalf weken na de inspanningstest zodat er tijd genoeg is om fun aspecten in de trainingen te includeren en zo kan de drang en passie om nog langer te sporten groter worden. Als de coach hierin slaagt om je te laten genieten van het sporten, dan komen de resultaten die je voor ogen hebt vanzelf!

Partners

Producten kun je bestellen via de webshop van de coach, voor meer info contacteer ons! KLIK opWebshop

Contact

Wil je meer weten over onze werking? Wil je het team versterken? Wil je partner worden of heb je vragen bij één van de partners? Heb je suggesties?
ALLES mag je vragen, wij streven naar een 100% tevreden sporter!